Spring naar inhoud

Veelgestelde vragen

In het kort

Heb je vragen over dit ideeënplatform? Misschien staat het antwoord op jouw vraag op deze pagina.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@veenendaal.nl met als onderwerp 'Verbeter je wijk'. De beheerders van dit platform beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk!

Wat voor ideeën kun je indienen? (voorbeelden)

Alle ideeën voor een mooiere, veiligere of schonere buurt of wijk zijn welkom!

Wie beoordeelt mijn idee?

Je wijkmanager kijkt samen met andere mensen van de gemeente of je idee uitvoerbaar is met budget of subsidie die beschikbaar is en of het voldoet aan wetten en regels. Lukt dat niet? Dan kun je je idee nog pitchen bij de gemeenteraad!

Voor welk doel verzamelen jullie ideeën?

Ideeën zijn bedoeld om Veenendaal mooier, schoner en veiliger te maken

Kan ik mijn eigen idee liken?

Ja, je kan je eigen idee 1 keer zelf liken.

Waarom heb ik geen wachtwoord nodig?

Uit gebruiksvriendelijkheid en veiligheid werkt deze site met een inloglink. Je hoeft dus geen wachtwoord te onthouden om toegang te hebben tot de site. Bovendien vinden wij het veel veiliger om geen wachtwoorden op te slaan van onze gebruikers. Op die manier kunnen wij de privacy het beste waarborgen.

Hoe veilig is deze site?

Gemeente Veenendaal neemt beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Meer weten over privacy en beveiliging van persoonsgegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

Waarom moet ik een nieuwe link aanvragen als ik uitlog?

Voor je eigen veiligheid slaan we geen accountgegevens op. We werken met een eenmalige inloglink die 48 uur geldig is. Als je niet uitlogt kan je daarna direct terecht op de website. Log je uit, dan is de link verlopen en hebben we geen gegevens meer van jou. Wel zo veilig!

Login om verder te gaan
refresh

Cancel